Подбор на счетоводен персонал

Подбор на счетоводен персонал

Кой по-добре разбира какво трябва да знае и може един счетоводител от… достатъчно опитен счетоводител и мениджър на счетоводители?

Вие очаквате професионализъм от вашите служители, нали? 10 години работим в сферата на счетоводните услуги и като мениджъри ни се налага да подбираме, оценяваме, управляваме и мотивираме счетоводен персонал. Както и на вас.

Гарантираме ви, че знаем как да оценяваме професионалните уменията на счетоводителите, защото сме счетоводители.

Предлагаме ви да направим професионални тестове на кандидатите за счетоводния ви отдел и да подберем най-добре представилите се, за които подборът да продължи. Намирането на кандидат с висока степен на професионализъм ще ви спести пари, време и грижи за обучение. Такъв кандидат ще работи по-точно, ще подпомага и взаимодейства по-ефективно с екипа и ще се подобрят цялостните резултати на фирмата ви.

Разбира се, дали даден кандидат е подходящ да работи във вашата фирма не се определя само от професионалните му умения. Важен е и личностният профил на кандидата. Без да сме психолози и след множество обучения и натрупан опит, уверяваме ви, че ще останете очаровани колко ценна информация можем да ви дадем за личностните профили на кандидатите и дали са подходящи за свободната позиция във фирмата ви. Тук вече получавате много по-високо ниво на сигурност, че даден кандидат е не само професионалист, а и има бъдеще във вашата фирма. Нали все пак не искате след няколко месеца да му търсите заместник?

За максимална ефективност комбинирайте услугата „Подбор на счетоводен персонал“ с „Контрол върху счетоводния ви отдел“. Така ще сте сигурни в професионализма на служителите ви и в ефективността на цялостната счетоводна политика и организация на счетоводството.

Доверете се на дългогодишния ни опит като счетоводители и мениджъри на счетоводен персонал. Оставете на нас да определим дали вашите кандидати за счетоводители разбират от счетоводство или не, а вие се съсредоточете върху развитието на вашия бизнес.

Свържете се с нас сега.

Критерии за задължителен одит

Подлежите ли на задължителен одит?

Наши клиенти са:

Вижте техните референции тук >>

За контакт

В и М Одит ЕООД
Адрес:
гр. София, ул. Христо Белчев №18, ет. 3

Позвънете ни:
GSM 089 22 59 001
Тел. 02/ 981 15 35

Пишете ни:
e-mail: contact@vm-odit.com