Управление на счетоводството

 Управление на счетоводството

Ако нямате необходимата подготовка и опит в сферата на счетоводството, със сигурност имате нужда от експерт, за да усетите наистина ефективното управление на финансовата отчетност на бизнеса ви. Ние разбираме от счетоводство и финансов одит.

Като мениджъри сме придобили значителен опит в органзация, управление, подбор, оценяване и мотивиране на счетоводен персонал. Предимство за вас е, че благодарение на нашите юристи, всеки казус се разглежда от счетоводно-финансова, данъчно-осигурителна и правна гледна точка. Може да сте сигурни, че получавате най-доброто.

Изберете услуга в сферата на управление на счетоводството:

Контрол върху счетоводния отдел

Обикновено за вас, като част от фирмата, е трудно да видите проблеми в счетоводството, които ние, като външни експерти, можем веднага да забележим. Това ще ви осигури по-висока ефективност и минимум грешки.

Вижте повече на специализирания ни сайт за счетоводство ТУК.

Подбор на счетоводен персонал

10 години опит в подбора на счетоводен персонал и счетоводни услуги ни научи какво да търсим като професионални умения и личностни качества в кандидата, който е най-подходящ за съответната позиция. Предлагаме ви:

  • Подготовка и/или провеждане на професионални тестове на кандидатите в сферата на счетоводството и ТРЗ.
  • Изготвяне на личностен профил на кандидата.

Вижте повече за услугата Подбор на счетоводен персонал на специализирания ни сайт за счетоводство ТУК

Счетоводител във вашия офис

Ако искате да имате счетоводител в офиса ви без да ви се налага да правите подбор и да го обучавате? Ако искате счетоводителят ви винаги да има осигурен заместник? Наемете наш счетоводител, който да работи на място във вашия офис. Ние поемаме изцяло отговорността за счетоводителя ви и той е на ваше разположение определен брой часове, според нуждите на фирмата ви.

Вижте повече за услугата Счетоводител във вашия офис на специализирания ни сайт за счетоводство ТУК.

Труд и работна заплата

Ако търсите професионални ТРЗ услуги без да наемате ТРЗ специалист отделно от счетоводителя или просто искате да изнесете отчитането на труда и работната заплата за по-голяма конфиденциалност, при нас ще намерите опитни ТРЗ специалисти, на които може да разчитате.

Вижте повече за ТРЗ услуги на специализирания ни сайт за счетоводство ТУК.

Счетоводно обслужване на абонамент

Ако желаете изцяло да се освободите от поддръжката на счетоводен отдел, вижте повече за пълно счетоводно обслужване на специализирания ни сайт за счетоводство ТУК.

Ако се колебаете кой е най-подходящият вариант за вас, свържете се с нас за консултация сега.

Критерии за задължителен одит

Подлежите ли на задължителен одит?

Наши клиенти са:

Вижте техните референции тук >>

За контакт

В и М Одит ЕООД
Адрес:
гр. София, ул. Христо Белчев №18, ет. 3

Позвънете ни:
GSM 089 22 59 001
Тел. 02/ 981 15 35

Пишете ни:
e-mail: contact@vm-odit.com